All sports Site

Menu
 

Equestrian - European Eventing Championships - Prize list

Choice of a season :

 

Results Mixed

Medals

Statistics

Archives

Prize list

European Eventing Championships - Prize list since 1953

Individual Eventing : Palmares since 1953

2017GERIngrid Klimke (GER)GERMichael Jung (GER)GBRNicola Wilson (GBR)
2015GERMichael Jung (GER)GERSandra Auffarth (GER)FRAThibaut Vallette (FRA)
2013GERMichael Jung (GER)GERIngrid Klimke (GER)GBRWilliam Fox-Pitt (GBR)
2011GERMichael Jung (GER)GERSandra Auffarth (GER)GERFrank Ostholt (GER)
2009GBRKristina Cook (GBR)GBRPiggy French (GBR)GERMichael Jung (GER)
2007FRANicolas Touzaint (FRA)GBRMary King (GBR)GERBettina Hoy (GER)
2005GBRZara Phillips (GBR)GBRWilliam Fox-Pitt (GBR)GERIngrid Klimke (GER)
2003FRANicolas Touzaint (FRA)SWELinda Algotsson (SWE)GBRPippa Funnell (GBR)
2001GBRPippa Funnell (GBR)GERInken Johanssen (GER)SPAEnrique Sarasola (SPA)
1999GBRPippa Funnell (GBR)SWELinda Algotsson (SWE)SWEPaula Törnqvist (SWE)
1997GERBettina Hoy (GER)GBRWilliam Fox-Pitt (GBR)GBRKristina Gifford (GBR)
1995IRLLucy Thompson (IRL)FRAMarie-christine Duroy (FRA)GBRMary King (GBR)
1993FRAJean Lou Bigot (FRA)GBRKristina Gifford (GBR)NEDEddy Stibbe (NED)
1991GBRIan Stark (GBR)GBRRichard Walker (GBR)GBRKaren Straker (GBR)
1989GBRVirginia Leng-Holgate (GBR)GBRJane Thelwall (GBR)GBRLorna Clarke-Sutherland (GBR)
1987GBRVirginia Leng-Holgate (GBR)GBRIan Stark (GBR)FDRClaus Erhorn (FDR)
1985GBRVirginia Leng-Holgate (GBR)GBRLorna Clarke-Sutherland (GBR)GBRIan Stark (GBR)
1983GBRRachel Bayliss (GBR)GBRLucinda Green (Prior-Palmer) (GBR)SWEChristian Persson (SWE)
1981SWIHansueli Schmutz (SWI)FDRHelmut Rethemeier (FDR)IRLBrian Mcsweeney (IRL)
1979DENNils Haagensen (DEN)GBRRachel Bayliss (GBR)FDRRüdiger Schwarz (FDR)
1977GBRLucinda Green (Prior-Palmer) (GBR)FDRKarl Schultz (FDR)FDRHorst Karsten (FDR)
1975GBRLucinda Green (Prior-Palmer) (GBR)GBRPrincesse Anne (GBR)URSPyotr Gornushko (URS)
1973URSAleksandr Yevdokimov (URS)FDRHerbert Blöcker (FDR)FDRKarsten Horst (FDR)
1971GBRPrincesse Anne (GBR)GBRDebbie West (GBR)GBRStuart Stevens (GBR)
1969GBRMary Gordon-watson (GBR)GBRRichard Walker (GBR)FDRBernd Messmann (FDR)
1967IRLEddie Boylan (IRL)GBRMartin Whiteley (GBR)GBRDerek Allhusen (GBR)
1965POLMarian Babirecki (POL)URSLev Baklyshkin (URS)FDRHorst Karsten (FDR)
1962GBRJames Templer (GBR)URSGerman Gasyumov (URS)GBRJane Wykeham-Musgrave (GBR)
1959SWIHans Schwarzenbach (SWI)GBRFrank Weldon (GBR)GBRDerek Allhusen (GBR)
1957GBRSheila Wilcox (GBR)FDRAugust Lütke-westhüs (FDR)SWEJonas Lindgren (SWE)
1955GBRFrank Weldon (GBR)GBRJohn Oram (GBR)GBRAlbert 'Bertie' Hill (GBR)
1954GBRAlbert 'Bertie' Hill (GBR)GBRFrank Weldon (GBR)GBRLaurence Rook (GBR)
1953GBRLaurence Rook (GBR)GBRFrank Weldon (GBR)SWIHans Schwarzenbach (SWI)

Information

© Copyright Info Média Conseil 2007-2018 - All rights reserved