European Championships : Event statistics

Medal winners and event presentations


Select the events group

then Select the event

Statistics about : European Championships




Palmares since 1991 :

19911  Chantal Daucourt (SWI)2  Silvia Fürst (SWI)3  Giovanna Bonazzi (ITA)
19921  Silvia Fürst (SWI)2  Cornelia Sulzer (AUT)3  Chantal Daucourt (SWI)
19931  Chantal Daucourt (SWI)2  Caroline Alexander (GBR)3  Cornelia Sulzer (AUT)
19941  Paola Pezzo (ITA)2  Sophie Eglin-Hosotte (FRA)3  Paola Turcutto (ITA)
19951  Caroline Alexander (GBR)2  Silvia Royira (SPA)3  Katerina Neumanova (CZE)
19961  Paola Pezzo (ITA)2  Nadia De Negri (ITA)3  Silvia Fürst (SWI)
19971  Chantal Daucourt (SWI)2  Alla Epifanova (RUS)3  Annabella Stroppara (ITA)
19981  Laurence Leboucher (FRA)2  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)3  Margarita Fullana Riera (SPA)
19991  Paola Pezzo (ITA)2  Barbara Blatter (SWI)3  Margarita Fullana Riera (SPA)
20001  Laurence Leboucher (FRA)2  Paola Pezzo (ITA)3  Caroline Alexander (GBR)
20011  Laurence Leboucher (FRA)2  Sabine Spitz (GER)3  Irina Kalentieva (RUS)
20021  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Laurence Leboucher (FRA)3  Sabine Spitz (GER)
20031  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Irina Kalientieva (RUS)3  Margarita Fullana Riera (SPA)
20041  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Maja Wloszczowska (POL)3  Sabine Spitz (GER)
20051  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Maja Wloszczowska (POL)3  Margarita Fullana Riera (SPA)
20061  Margarita Fullana Riera (SPA)2  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)3  Sabine Spitz (GER)
20071  Sabine Spitz (GER)2  Irina Kalentieva (RUS)3  Katerina Nash (CZE)
20081  Sabine Spitz (GER)2  Irina Kalentieva (RUS)3  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)
20091  Maja Wloszczowska (POL)2  Irina Kalentieva (RUS)3  Sabine Spitz (GER)
20101  Katrin Leumann (SWI)2  Maja Wloszczowska (POL)3  Eva Lechner (ITA)
20111  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Maja Wloszczowska (POL)3  Tanja Zakelj (SLO)
20121  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2  Esther Süss (SWI)3  Sabine Spitz (GER)
20131  Tanja Zakelj (SLO)2  Eva Lechner (ITA)3  Maja Wloszczowska (POL)

All podiums since 1991 :

WinnersSecond placeThird place
  Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)  6  2  1
  Laurence Leboucher (FRA)  3  1  0
  Paola Pezzo (ITA)  3  1  0
  Chantal Daucourt (SWI)  3  0  1
  Sabine Spitz (GER)  2  1  5
  Maja Wloszczowska (POL)  1  4  1
  Caroline Alexander (GBR)  1  1  1
  Silvia Fürst (SWI)  1  1  1
  Margarita Fullana Riera (SPA)  1  0  4
  Tanja Zakelj (SLO)  1  0  1
  Katrin Leumann (SWI)  1  0  0
  Irina Kalentieva (RUS)    3  1
  Cornelia Sulzer (AUT)    1  1
  Eva Lechner (ITA)    1  1
  Alla Epifanova (RUS)    1  0
  Barbara Blatter (SWI)    1  0
  Esther Süss (SWI)    1  0
  Irina Kalientieva (RUS)    1  0
  Nadia De Negri (ITA)    1  0
  Silvia Royira (SPA)    1  0
  Sophie Eglin-Hosotte (FRA)    1  0
  Annabella Stroppara (ITA)      1
  Giovanna Bonazzi (ITA)      1
  Katerina Nash (CZE)      1
  Katerina Neumanova (CZE)      1
  Paola Turcutto (ITA)      1

Podiums by country since 1991 :

WinnersSecond placeThird place
  Norway  6  2  1
  Switzerland  5  3  2
  Italy  3  3  4
  France  3  2  0
  Germany  2  1  5
  Poland  1  4  1
  Spain  1  1  4
  Great Britain  1  1  1
  Slovenia  1  0  1
  Russia    5  1
  Austria    1  1
  Czech Republic      2