European Championships : Event statistics

Medal winners and event presentations


Select the events group

then Select the event

Statistics about : European Championships



Palmares since 1991 :

19911.SWI Chantal Daucourt (SWI)2.SWI Silvia Fürst (SWI)3.ITA Giovanna Bonazzi (ITA)
19921.SWI Silvia Fürst (SWI)2.AUT Cornelia Sulzer (AUT)3.SWI Chantal Daucourt (SWI)
19931.SWI Chantal Daucourt (SWI)2.GBR Caroline Alexander (GBR)3.AUT Cornelia Sulzer (AUT)
19941.ITA Paola Pezzo (ITA)2.FRA Sophie Eglin-Hosotte (FRA)3.ITA Paola Turcutto (ITA)
19951.GBR Caroline Alexander (GBR)2.SPA Silvia Royira (SPA)3.CZE Katerina Neumanova (CZE)
19961.ITA Paola Pezzo (ITA)2.ITA Nadia De Negri (ITA)3.SWI Silvia Fürst (SWI)
19971.SWI Chantal Daucourt (SWI)2.RUS Alla Epifanova (RUS)3.ITA Annabella Stroppara (ITA)
19981.FRA Laurence Leboucher (FRA)2.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)3.SPA Margarita Fullana Riera (SPA)
19991.ITA Paola Pezzo (ITA)2.SWI Barbara Blatter (SWI)3.SPA Margarita Fullana Riera (SPA)
20001.FRA Laurence Leboucher (FRA)2.ITA Paola Pezzo (ITA)3.GBR Caroline Alexander (GBR)
20011.FRA Laurence Leboucher (FRA)2.GER Sabine Spitz (GER)3.RUS Irina Kalentieva (RUS)
20021.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.FRA Laurence Leboucher (FRA)3.GER Sabine Spitz (GER)
20031.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.RUS Irina Kalientieva (RUS)3.SPA Margarita Fullana Riera (SPA)
20041.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.POL Maja Wloszczowska (POL)3.GER Sabine Spitz (GER)
20051.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.POL Maja Wloszczowska (POL)3.SPA Margarita Fullana Riera (SPA)
20061.SPA Margarita Fullana Riera (SPA)2.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)3.GER Sabine Spitz (GER)
20071.GER Sabine Spitz (GER)2.RUS Irina Kalentieva (RUS)3.CZE Katerina Nash (CZE)
20081.GER Sabine Spitz (GER)2.RUS Irina Kalentieva (RUS)3.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)
20091.POL Maja Wloszczowska (POL)2.RUS Irina Kalentieva (RUS)3.GER Sabine Spitz (GER)
20101.SWI Katrin Leumann (SWI)2.POL Maja Wloszczowska (POL)3.ITA Eva Lechner (ITA)
20111.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.POL Maja Wloszczowska (POL)3.SLO Tanja Zakelj (SLO)
20121.NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)2.SWI Esther Süss (SWI)3.GER Sabine Spitz (GER)
20131.SLO Tanja Zakelj (SLO)2.ITA Eva Lechner (ITA)3.POL Maja Wloszczowska (POL)
20141.SLO Tanja Zakelj (SLO)2.SLO Blaza Klemencic (SLO)3.POL Maja Wloszczowska (POL)

All podiums since 1991 :

WinnersSecond placeThird place
NOR Gunn-Rita Dahle Flesjaa (NOR)621
FRA Laurence Leboucher (FRA)310
ITA Paola Pezzo (ITA)310
SWI Chantal Daucourt (SWI)301
GER Sabine Spitz (GER)215
SLO Tanja Zakelj (SLO)201
POL Maja Wloszczowska (POL)142
GBR Caroline Alexander (GBR)111
SWI Silvia Fürst (SWI)111
SPA Margarita Fullana Riera (SPA)104
SWI Katrin Leumann (SWI)100
RUS Irina Kalentieva (RUS)31
ITA Eva Lechner (ITA)11
AUT Cornelia Sulzer (AUT)11
FRA Sophie Eglin-Hosotte (FRA)10
ITA Nadia De Negri (ITA)10
SPA Silvia Royira (SPA)10
SLO Blaza Klemencic (SLO)10
SWI Barbara Blatter (SWI)10
SWI Esther Süss (SWI)10
RUS Alla Epifanova (RUS)10
RUS Irina Kalientieva (RUS)10
ITA Annabella Stroppara (ITA)1
ITA Giovanna Bonazzi (ITA)1
ITA Paola Turcutto (ITA)1
CZE Katerina Nash (CZE)1
CZE Katerina Neumanova (CZE)1

Podiums by country since 1991 :

WinnersSecond placeThird place
Norway621
Switzerland532
Italy334
France320
Germany215
Slovenia211
Poland142
Spain114
Great Britain111
Russia51
Austria11
Czech Republic2